Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Je denkt nu waarschijnlijke zonnebrandcreme voor dagelijks gebruik? Dat hoor je toch alleen op je huid te smeren wanneer je onder de zon gaat liggen? Het is zeker waar dat je ALTIJD zonnebrandcrème moet smeren als je lekker gaan zonnebaden, maar het is toch echt wetenschappelijk bewezen dat dit ook super goed is voor dagelijks gebruik. In deze blog ontdek je de voordelen van zonnebrandcrème!

UV-stralen blijven schadelijk
In de zomer klinkt wel logisch dat de UV-stralen van de zon zeer schadelijk zijn voor de huid, maar in de herfst en winter is dit ook gewoon zo. Hiermee wordt bedoeld dat deze “stralen” altijd aanwezig zullen zijn en dat het niet afhankelijk is van warm of koud weer. Je huid heeft dus altijd bescherming nodig!

Zonnebrandcrème helpt tegen rimpels
Veel mensen weten dit niet en dat is ook niet heel raar, want je zou niet gelijk denken dat zonnebrandcrème helpt tegen rimpels. Maar het is toch is dit wel echt zo! Natuurlijk betekent dit niet dat je helemaal geen rimpels meer krijgt, maar het is wel echt de beste optie om zo weinig mogelijk rimpels te krijgen! Hiermee krijg je dus een zachte huid en een jonge uitstraling!

Dit zijn dus de top 3 redenen waarom zonnebrandcrème tot jouw skincare routine moet behoren! Het verzorgd je huid en werkt beschermend. De beste zonnebrandcrèmes kun je kopen bij de Kruidvat! Tip: let er wel op dat je de juiste koopt, want zoals elke crème is zonnebrandcrème niet geschikt voor iedere huidtype. Ook wij zijn benieuwd of deze toevoeging aan je skincare routine een positieve impact heeft op je huid. Laat dan ook zeker een reactie achter in de comments! En vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze blog leuk en interessant vond om te lezen. 

Aanbevolen artikelen