Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Bijna iedereen heeft er wel eens last van: een zeurende pijn in je rug of nekpijn die maar niet lijkt weg te gaan. Om van je klachten af te komen kun je op zoek gaan naar een masseur die je kan verlossen van je klachten. Maar! Het welbekende gezegde “voorkomen is beter dan genezen” is er niet voor niets. Een ontspanningsmassage kan hierbij helpen! Maar waarom kiezen voor ontspanningsmassages? 

Wat is een ontspanningsmassage? 

Masseren is iets wat al eeuwenlang wordt gedaan. Een massage kan ervoor zorgen dat je klachten worden verminderd of zelfs worden weggenomen. De klachten kunnen worden behandeld door doelgericht een bepaald gedeelte van het lichaam te masseren. Dit kan bijvoorbeeld door de drukpunten van het lichaam op te zoeken en deze te behandelen. Door de eeuwen heen zijn er velen soorten massages ontdekt, waaronder de ontspanningsmassage! 

Waarom een ontspanningsmassage?

Waarom een ontspanningsmassage? Een ontspanningsmassage kan worden ingezet om preventief klachten te voorkomen. Wanneer je geen klachten hebt is deze massage fijn om even lekker te ontspannen en tot rust te komen. Je hoeft er zelf niets voor te doen, plaats nemen op de stoel is voldoende. De masseur doet het werk!

Hoe werkt een ontspanningsmassage? 

De ontspanningsmassage vindt plaats op een stoel waarop je met de borst tegen een leuning plaats neemt. Je hoofd zal hierbij worden ondersteund in een houder met een opening, hierdoor kun je fijn en goed blijven ademen. Je armen kun je lekker langs je lichaam laten hangen, zo komt er ook geen spanning op je spieren. De masseur neemt bij de ontspanningsmassage de rug en nek ter behandeling. Tijdens de behandeling wrijft, draait en kneed de masseur op drukpunten in het lichaam. Door deze drukpunten te behandelen neemt de bloedcirculatie toe. Dit is goed voor het lichaam waardoor afvalstoffen loskomen. De massage duurt ongeveer 20 minuten, na de tijd is het van belang om voldoende water te drinken. Door water te drinken worden de afvalstoffen goed afgevoerd in het lichaam, op deze manier blijven de afvalstoffen niet in uw lichaam hangen. Je ontvangt na de massage een flesje water van de masseur. 

Wat zijn de voordelen ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage kent vele voordelen, we hebben ze even voor u op een rijtje gezet:

  • Door een ontspanningsmassage komen afvalstoffen los
  • Doordat afvalstoffen loskomen krijgt u meer energie 
  • Na een ontspanningsmassage kunt u zich beter concentreren 
  • Een ontspanningsmassage werkt stress verlagend 
  • Na een ontspanningsmassage voel jij maar ook je medewerkers zich ontspannen, dit leidt tot een hogere productiviteit. Daarbij leidt de massage vaak ook tot een lager ziekteverzuim!

Wat zijn de kosten van een ontspanningsmassage? 

De kosten van een ontspanningsmassage zijn € 60,- per uur. Er kan gekozen worden tussen een behandeling van 20 of 30 minuten per persoon. Wanneer je de ontspanningsmassage voor een bedrijf organiseert kunnen er fiscale voordelen voor je zijn! Wanneer je een arrangement voor een bedrijf organiseert nemen wij alle materialen mee naar de locatie van het bedrijf. Er is niet veel ruimte nodig voor een massage, daarom is eigenlijk ieder bedrijf geschikt om een arrangement te organiseren.

Aanbevolen artikelen