Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Het is gewoon heel fijn om je lichaam te scrubben, omdat het je weer een “schoon gevoel” geeft, maar niet iedereen heeft zin of tijd om dit regelmatig te doen. In deze blog lees je waarom het toch handig is om het scrubben van je lichaam te houden in je vaste routine voor je huid, want het brengt veel voordelen met zich mee!

Zachtere huid
Een regelmatige scrub voor je lichaam maakt je huid weer zijdezacht. Dit komt doordat er tijdens het scrubben dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kunnen er weer nieuwe cellen worden aangemaakt. Wat als resultaat leidt dat je dus weer zo zacht wordt. Daarnaast verstevigd het je huid ook en blijft het soepel.

Sneller bruin worden
Ga jij vaak naar de zonnebank dan is het zeker een aanrader om je lichaam regelmatig te gaan scrubben, want dit maakt je huid schoner waardoor de huid sneller de stralen van de zonnebank oppikt. Zo versnel je dus het proces en bespaar je ook nog eens geld, omdat je dan minder lang onder de zonnebank hoeft te liggen!

Last van pukkels of onzuiverheden
Het scrubben van je huid vermindert puistjes en onzuiverheden doordat de verstopte poriën weer open gaan! De puistjes die je al hebt gaan hierdoor ook weg. Je krijgt dus weer een egale en strakke huid ervoor terug!

Wordt scrubben ook een onderdeel van jouw huidverzorgingsroutine?
Wij hopen dat we je door middel van deze blog hebben overtuigd om het scrubben minstens 1x per week te doen. Wil jij meer informatie over de vele voordelen van deze huidverzorging lees dan ook even deze blog door voor extra informatie! Ook willen we graag weten of dit ook voor jouw huid werkt. Laat dan ook zeker een reactie achter in de comments! Vond jij deze blog leuk? Klik dan op het duimpje!

Aanbevolen artikelen