Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Ben jij niet zo van de bodylotions en crèmes. Dan lees je nu het juiste blog, want wij delen de beste oliën voor de huid. Daarnaast zijn ze ook nog eens natuurlijk. Dit betekend dus parabenen vrij, dierproefvrij en SLS vrij. Ook zijn alle genoemde oliën ook nog eens vegan!

De Tuinen vitamine E olie
We beginnen met onze eerste favoriet de vitamine E olie van de enige echte Tuinen! De naam zegt het al als je huid behoefte heeft aan deze vitamine is deze olie ideaal voor jou! Daarnaast helpt het ook tegen rimpels en als je littekens hebt dan zorgt deze olie er ook voor om de zichtbaarheid hiervan zoveel mogelijk te verminderen! Verder werkt het heel verzorgend voor je huid!

De Tuinen Jojoba olie
Nog een favoriet van “De Tuinen” collectie! Deze olie maakt je huid zijdezacht en glad. Ook is deze olie ideaal voor de droge en gevoelige huid, maar mensen met andere huidtypes kunnen deze olie ook zeker gebruiken! Daarnaast helpt het tegen onzuiverheden, zoals puistjes. Ook is het geschikt als massageolie. En je kan er zelfs make-up mee verwijderen. Kortom: deze olie is geschikt voor meerdere behoeftes en daarom hoort deze zeker thuis in jouw skincare routine!

Kneipp lavendel
We sluiten af met een ander merk! Deze Kneipp huidolie heeft een heerlijke lavendel geur! Ook zorgt de lavendel ervoor dat je rust krijgt. Daarnaast werkt het ook beschermend voor externe invloeden die schadelijk voor je huid kunnen zijn. De olie is namelijk verrijkt met vitamine A en E.

Waar koop ik deze producten
Deze natuurvriendelijke producten zijn niet te vinden bij de Kruidvat. Je zou echt even een bezoekje moet brengen of bestellen bij Holland & Barrett. Zij hebben een uitgebreid assortiment met alleen natuurlijke verzorgingsproducten! Ideaal als jij dit belangrijk vindt! 

Aanbevolen artikelen