Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00


Misschien heb je al wel eens van cryotherapie gehoord voor beschadigd haar, maar het is dus ook mogelijk voor je lichaam! Natuurlijk is het doel van cryotherapie voor je lichaam heel anders dan voor je haar, maar de behandeling werkt in principe hetzelfde. Je wordt als allereerst blootgesteld aan hevige kou. Het is hierbij wel belangrijk om te weten dat niet iedereen geschikt is voor deze behandeling. Daarom wordt er eerst een medisch onderzoek gedaan om te kijken als cryotherapie iets voor jou kan zijn! Lees verder om de voordelen van de behandeling te ontdekken.

Voordeel 1: Weer een goede nachtrust krijgen
Heb jij last van slapeloosheid? Dan is de cryotherapie jouw ultieme “slaapmiddel”. De behandeling zorgt ervoor dat het hormoon serotonine vrijkomt. Dit wordt vervolgens het hormoon melatonine. Een oorzaak van slapeloosheid is stress, dus ook als je veel stress hebt is cryotherapie de oplossing voor jouw probleem!


Voordeel 2: Helpt bij afvallen
Natuurlijk is een goed dieet en sporten belangrijk bij het afvallen, maar cryotherapie kan ook veel bijdrage leveren aan dit proces! Door de behandeling maakt je lichaam het “noradrealine” aan dit is een hormoon. Die ervoor zorgt dat je metabolisme hoger wordt in liefst 6 dagen! De invloed van cryotherapie op afvallen is evenveel als 500 t/ 800 calorieën verbranden, dus dit is zeker een aanrader

Voordeel 3: Vermindering van spierpijn
Heb jij vaak spierpijn? Cryotherapie verminderd dit echt gelijk! Doordat er tijdens de sessie witte bloedcellen worden aangemaakt. Daarnaast wordt er ook endorfine aangemaakt die ook sterk werken tegen de pijn.

Waar kan ik een cryotherapie laten doen?
Cryotherapie kan je laten doen bij diverse klinieken die hierin zijn gespecialiseerd! Overweeg jij om deze behandeling te doen, maar wil je toch iets meer informatie voordat je eraan begint. Lees dan meer informatie op deze website.

Aanbevolen artikelen