Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Het is over het algemeen wel bekend dat het luxe merk Rituals de beste producten heeft op het gebied van verzorging. Je betaald er misschien een beetje meer voor, maar je krijgt er wel een kwalitatief product voor terug! In deze blog delen we onze favorieten Rituals bodycare producten jouw huid weer doen stralen!

Rituals serendipity

Deze body cream van Rituals heeft een rijke formule met die je huid ontzettend zacht en glad maakt! Deze crème is vooral ideaal voor in de herfst en wintermaanden doordat er speciale oliën in zitten. Verder heeft het een frisse geur die je laat ontspannen. En is het geschikt voor elke huidtype!

The Ritual of karma

Deze crème trekt bijzonder snel in doordat er gebruik is gemaakt van een nieuwe technologie. Verder laat het een heerlijke geur achter. En het product bevat “heilige lotus” dit ingrediënt wordt gekenmerkt aan verzorging en het zacht maken van de huid! Ook is er nog een speciaal ingrediënt namelijk “witte thee” dit zorgt voor een frisse bloemengeur.    

The Ritual of Ayurveda
Deze body crème is ideaal voor jou als jij het belangrijk vind dat het sterke en lekkere geur heeft! Het heeft namelijke zoete geuren. Ook is het een vrij dikke crème, maar het plakt daarentegen totaal niet! Het geeft je huid een intensieve voeding waardoor je huid er na gebruik super verzorgd uitziet en zacht aanvoelt. Goed om te weten; Het product bestaat uit  91% natuurlijke ingrediënten. Dit is ook weer gelijk de afsluiter van de Ritual collectie.

Welk Ritual product kies jij?
Deze producten zijn uiteraard te koop op Rituals.com of ga eens langs naar een Ritual store bij jouw in de buurt! Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze producten vindt! Laat daarom zeker een review hieronder achter met jouw mening!  

Aanbevolen artikelen