Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Dove nourishing secrets restoring
Deze bodylotion is lekker dik en heeft een heerlijke kokosgeur! Het trekt gelijk in en hydrateert je huid, zodat je huid weer zacht en glad is. Misschien schrikt het je een beetje af dat de substantie die eruit komt best dik is, maar maak je daar geen zorgen om! De Dove nourishing secrets restoring plakt namelijk niet op je huid!

Nivea creme
De klassieke Nivea creme die te gebruiken is voor hand en lichaam doet wonderen voor de droge huid! Door de rijke formule van deze crème wordt je huid gelijk super zacht en glad! Zonder een vervelend of plakkerig gevoel.  

NAÏF bodylotion
Vind jij het belangrijk dat je na het gebruik van een bodylotion een “fris” gevoel krijgt? Dan is de NAÏF bodylotion zeker iets voor jou! Het is een lichte bodylotion die heerlijk ruikt, maar ook weer niet een te sterke geur heeft. Ook bevat het hydraterende ingrediënten, zoals vetzuren waardoor je huid weer een prachtige glans krijgt en goed wordt gevoed! Met deze sluiten we ook deze lijst af.

Welke van de top drie is geschikt voor mij?
De bodylotion van Dove is geschikt als je vaak last hebt van een droge huid, omdat het best een dik product is. De Nivea creme is handig voor snel gebruik en als je het wilt meenemen, want het zit in een klein potje. Ten slotte is de NAÏF bodylotion ideaal als je een wat lichtere bodylotion wilt hebben. 

Aanbevolen artikelen