Telefoonnummer

+31 6 82 63 74 93

Email

mail@bodyandglow.com

Openingstijden

Ma-vr: 9:00 - 18:00

Heb jij een eigen salon en ben je op zoek naar handige tips om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres! In deze blogs delen we namelijk 3 trends die jij zeker moet toepassen als je een salon hebt. Ontdek het hier en breng jouw business naar de next level!

#1 Trend: persoonlijke acties
Wil jij je (potentiële) klant in het zonnetje zetten? Dan is het zeker handig om persoonlijke acties in te zetten als marketingstrategie. Hierbij kun je denken aan de volgende voorbeelden: 

– De klant mag gratis een persoon meenemen voor een behandeling naar keuze; 

– Je ontwikkelt spaarkaarten om ervoor te zorgen dat je klanten blijven komen;

– Geef een korting bij het achterlaten van een review op je website.

Op deze manieren zorg je ervoor dat de klant eerder wilt terugkeren naar jouw salon! Daarnaast werk je aan de reputatie van je bedrijf en het vergroten van de naamsbekendheid.  

#2 Trend: Creëer interactie met klanten
Door interactie te creëren met klanten zorg je ervoor dat je beter inzicht krijgt in de wensen en behoeften. Daarnaast bouw je op deze manier een echt band op. Het starten van een gesprek kan op vele eenvoudige manieren. Denk maar eens aan het vragen van feedback over je product of dienst, vragen waar zij geïnteresseerd in zijn, tips en nog veel meer! Hierdoor leer jij meer over je klanten en kun je beter op hen inspelen!

#3 Trend: Wees herkenbaar op de socials
Ten slotte heb je nog social media! Dit is natuurlijk onmisbaar voor jouw business! Het is hierbij erg belangrijk dat de kanalen van jouw salon herkenbaar zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van vaste kleuren, een mooie indeling creëren van de feed en hashtags. Daarnaast is het ook een must om consistent te blijven in het posten. Wij raden je daarom aan om minimaal drie keer in de week kwalitatieve berichten te plaatsen die betrekking hebben op jouw salon!
Ben je benieuwd naar nog meer interessante tips? Bekijk dan onze blog voor meer informatie.

Aanbevolen artikelen